Over Banner Toko

Zoek je een banner voor de website of voor een reclamecampagne? Wij maken al 5 jaar banners in diverse soorten en maten. Banner Toko maakt betaalbare banners voor zowel particuliere sites als zakelijke internetsites. Banner Toko streeft ernaar een product van hoge kwaliteit te maken waarmee bedrijven hun producten en diensten online kunnen promoten. Banner Toko biedt een grote verscheidenheid aan banner formaten en stijlen om uit te kiezen. Banner Toko biedt ook een verscheidenheid aan diensten en informatie zoals banner ontwerp, hosting, logo-ontwerp, webdesign en meer. Wij zijn professioneel in het ontwerpen en maken banners op maat voor klanten.

Wat is eigenlijk een banner?

Een banner wordt gebruikt om een bepaalde site of product te promoten op het Internet. Deze staan meestal bovenaan een site waar men op kan klikken om zo naar de weergegeven site te surfen. Bij een statische banner staat de boodschap stil, bij een interactieve banner wordt er gebruik gemaakt van bewegende beelden. Een banner is de advertentie op het Internet!

Als je enkele recente voorbeelden wilt zien klik dan op voorbeelden. Wij zien je banneropdracht met vertrouwen tegemoet! Banner Toko adviseert in online reclame, koopt online-media voor je organisatie in en verzorgt de handling. Geen standaardpakketten, maar een precieze invulling met optimale focus voor elke adverteerder. Webvertising op maat? Bel of email ons!

Hoe wij te werk gaan.

Je neemt contact met ons op over de opdracht. Wij bevestigen de opdracht en vragen daar waar nodig nog extra informatie en voorzien je van de betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling gaan wij aan de slag met de opdracht en leggen u een eerste ontwerp voor. U controleert het eerste ontwerp en brengt ons op de hoogte van de gewenste wijzigingen. Wij voeren de wijzigingen door en u ontvangt van ons een mail met het gewijzigde grafisch product. (Dit totdat het gewenste resultaat behaald is).

Een van de meest populaire en bekende methodes voor het promoten van een website en landingpages zijn natuurlijk web banners. Een goede banner is opvallend en pakt de aandacht van de klant. Wij zorgen ervoor dat de banner van de website responsief is en geoptimaliseerd voor de specifieke eisen. We werken ook met een reeks van website thema's, en we kunnen snel de juiste integreren voor het bedrijf.