Partners

Onenine is een Technisch uitzendbureau dat zich richt op het detacheren van technische professionals in de elektro- en installatietechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek. Ze bieden een persoonlijke aanpak en zorgen voor een goede match tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Gogreenit.nl is een bedrijf dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke IT-oplossingen voor bedrijven. Ze bieden de mogelijkheid voor leasing desktops, waarbij ze zorgen voor een circulaire economie door oude apparatuur te recyclen en hergebruiken.

Huurklik is een online platform dat zich richt op het verhuren van onroerend goed in de regio Weert. Ze bieden een breed scala aan huurwoningen en commerciële panden, waarbij ze zich richten op een persoonlijke aanpak en goede service. Voor te huur Weert moet je bij Huurklik zijn.

Cross Internet is een webdesign bureau dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites en webshops. Ze bieden een totaalpakket aan diensten, van concept en design tot technische realisatie en online marketing.

Valid IT

eshop tegoed kopen

2de hypotheek

Lego store

Creative digital agency    

backlink kopen